Dinerkaart
Brood & Soepen
Desembol van Fryske bakkerij Baarsma 6
met Hopper kruidenboter en olijventapenade
kan ook
Geroosterde pompoensoep 6
met wortel, kokos, zaden en pitten mix
geserveerd met brood en boter
Tomaten- paprikasoep 6
met Grana Padano, basilicum en croutons
geserveerd met brood en boter
Voorgerechten
Gerookte ribeye carpaccio 9
met Alde Fryske 50+, rucola, amandelen, cherrytomaten, groene olijven,
basilicum en truffelmayonaise
Gravad lax 9
met venkel, komkommer, groene kruiden en citrus vinaigrette
Geitenkaas 8
met rode bietensaus, ingemaakte rode ui en een krokant van Granny Smith
Salade
Groene salade van Bleu de Wolvega
met peer, druiven, pecannoten en rode-portstroop
geserveerd met Oerfrieten enBrander mayonaise
Hoofdgerechten
Saté van kippendij 16
met Indonesische pindasaus, atjar tjampoer, seroendeng en kroepoek
Hopperburger 15
op een biologisch brioche broodje
met 100% rundvleesburger, rode uiencompote,
bacon, augurk, cheddar en burgersaus
geserveerd met Oerfriet en Brander mayonaise
Sterrenplate Bert Visscher 15
Babi ketjap
met witte rijst, atjar tjampoer en geroosterde kool
Hopperpotje 13
vegetarische moussaka met aubergine, courgette, tomaat,
aardappel en Grana Padano
Diamanthaas 19
met crème van pompoen en zoete aardappel, geroosterde kool,
romanesco en jus van rode port
Vis van het seizoen 18
met mousseline van aardappel en peterselie, venkel, romanesco,
beurre blanc en citroenolie
Alle hoofdgerechten serveren we met Oerfrieten en Brander mayonaise
met bistrosalade
Desserts
Pavlova 7
met frambozensorbetijs, hangop, frambozen en bosbessensaus
Ananasparfait 7
met kokos panna cotta, gekonfijte ananas, chocolade crumble en limoengel
Koffie lekkernij 6
friandises met koffie of thee naar keuze
Voor de kleintjes
Voor kinderen t/m 11 jaar is er een speciale kinderkaart.
Vraag ernaar bij de bediening.
Vegetarische
Veganistisch
Biologisch
Streekproduct
In Hopper wordt er gratis kraanwater geschonken
Ben je met een gezelschap groter dan vijf, graag als gezelschap afrekenen
Graag dieetwensen en allergieën van te voren doorgeven
bij het maken van de reservering















